گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه رب گلچین مغان

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه رب گلچین مغان در 56 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


اهداف تحقیق:

چگونگی و چرائی  تولید رب گوجه فرنگی

این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند.

دوماً : یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در متن توضیح داده خواهد شد.

ب : فواید استفاده از رب گوجه فرنگی

امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد.

اما بحث فواید استفاده از رب گوجه فرنگی در این مقوله است که چون این محصول در درجه اول باعث ایجاد رنگ و طعم در غذا می باشد یک نوع چاشنی کیفیت پخت غذا محسوب می شود و در درجه دوم با داشتن ویتامین A و C که برای انسان مفید می باشد استفاده از این نوع محصول را در دستور کار غذایی خانواده قرار داده است.

فرضیه ها:

الف : ساختار و استقرار کلی کارخانه در تهیه رب گوجه فرنگی

ب: بررسی و بیان ترکیبات تولیدی رب

ج: تأثیر محصول سالم بر کیفیت رب گوجه فرنگی

د: رب گوجه فرنگی و نحوه تأثیر آن بر طعم غذا

روش های گردآوری اطلاعات:

الف: طی دوره کارآموزی و با استفاده از معلومات کارشناس تغذیه کارخانه

ب : استفاده از نمودارهای صنعتی موجود در کارخانه

5-نمودار تجهیزات و دستگاههای شرکت 2- نمودار تحویل کالا 3- نمودار درجه کیفیت محصول 4- نمودار استقرار سمت اداری کارخانه

5- مراجعه به کتابهای صنایع غذایی موجود در دفتر شرکت

6-استفاده از راهنمائی های استاد راهنما جهت تنظیم و مرتب سازی مطالب در طرح تحقیقی


فهرست مطالب:


فصل اول: شناسایی روش تحقیق
طرح تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیه ها
روش های گردآوری اطلاعات
واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی
زمان اجرا
مشکلات اجرا
فصل دوم: کلیات موضوع و صنایع بسته بندی
مقدمه
تعریف صنایع غذایی
مبحث مهم کنسروسازی
۲ دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از
الف: دیدگاه کل در کنسروسازی
ب: دیدگاه جزئی در کنسروسازی
نظریه تجربی نیکلاس آیرت
تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان
بررسی تحصلات کارکنان
مهندس آزمایشگاه
ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن
پاستوریزاسیون
فصل سوم: بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی
طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه
۱- دریافت گوجه فرنگی
۲- شستشوی مقدماتی
۳- شستشوی اصلی گوجه فرنگی
نوار نقاله یا سورتینگ
۴- خردکن یا منوپمپ
۵- دستگاه پخت اولیه (پری هیتر) 
۶- سیکلون یا فیلتراسیون دستگاه صافی
صافی مرحله یک
۷- کانتی نیوس دو مرحله ای
بچ (مخزن تغلیظ گوجه)
۹- پاستوریزاسیون
10- پر کردن قوطی و درب بندی
11- پاستوریزاسیون قوطی پر شده
12- عبور از زیر دوش آب سرد
13- خشک کن
۱4- اتیکیت زنی و بسته بندی
بسته بندی رب گوجه فرنگی
برج خنک کننده
استقرار انبار کارخانه
انبار محصولات بسته بندی شده
انبار مواد اولیه
چگونگی نگهداری رب فله ای
کنترل کیفی
پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه
شستشوی دستگاها
فصل چهارم: نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها
نمودار ماشین آلات و تجهیزات
جدول مواد اولیه اصلی
برگه ورودی کالا
شرکت تعاونی گلچین 1057 مغان
جدول زمین و ساختمان
انرژی مورد نیاز
مشخصات روی قوطی رب گوجه
فصل پنجم: وضعیت نهائی، وضعیت مطلوب و چیکده
چکیده مطالب
مشکلات کارخانه
انتقادات
پیشنهادات
منابع و مأخذ
ضمائم

قیمت : 14,000 تومان

پرداخت و دانلود

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .



کلمات کلیدی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.