پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

در اواخر قرن 18 لاووازیه که پدر علم تغذیه خوانده می شود. ترکیبات آلی به وسیله روشهای شیمیایی تجزیه کرد دی کربن، هیدروژن و ازت را شناسایی نمود. در آن زمان عقیده بر این بود که یک رژیم کافی برای دارای پروتئین ، کربو هیدرات و چربی باشد. البته آزمایشات بعدی نشان داد که در غذاها علاوه سه ماده فوق خاکستر و املاح ومواد ضروری ناشناخته نیز وجود دارد.


عناوین اسلایدها

تاریخچه

عصر طبیعی

عصر تجزیه شیمیایی

عصر بیولوژی(عصر زیست شناسی)

عصر سلولی یا مولکولی

علم تغذیه

غذا و اجزا تشکیل دهنده آن

ماده مغذی

به طور کلی  شش نوع ماده مغذی در ساختمان مواد غذایی شرکت دارند


قیمت : 7,000 تومان

پرداخت و دانلود

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .



کلمات کلیدی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.