پاورپوینت بررسی بوتولیسم

پاورپوینت بررسی بوتولیسم در 28 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx




مقدمه

نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند

متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند :

1-  باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند

مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های   F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬        شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها.

2- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند

مانند ویبریوپارا همولیتیکوس.

3- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند.


قیمت : 9,500 تومان

پرداخت و دانلود

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .



کلمات کلیدی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.